Alhoewel dit de eerste wedstrijd van het seizoen met inzet was, mogen we het belang er van toch niet overschatten. De Beker van Limburg is een uitstekende voorbereiding op het meer serieuze werk vanaf eind augustus maar omdat de ploegen nog ver van compleet zijn in deze fase, zijn de resultaten eerder bijkomstig. 

Marc Indeherberge bracht een heel jong elftal aan de aftrap en die brachten er het aardig van af. Het gebrek aan ervaring kostte de Moedige Duivels op het einde misschien dan wel de overwinning maar Torpedo moest toch hard werken om het al bij al billijke gelijkspel nog voor elkaar te krijgen.

De bezoekers keken tot een kwartier voor tijd immers tegen een dubbele achterstand aan. Niels Willems had de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong gebracht toen hij zich knap vrij liep op aangeven van Jordy Mendez en doelman Cops geen schijn van kans liet. Tuur Gilissen maakte er na 20 minuten in de tweede helft 2-0 van nadat hij en Willems iets eerder ook al goede mogelijkheden onbenut hadden gelaten.

De eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat Torpedo ook aan kansen kwam maar de Moedige Duivels bleven hun voorsprong met hand en tand verdedigen tot een terecht toegekende strafschop en een goede actie tussen invallers Op De Locht en Weeghmans voor de 2-2 eindstand zorgden.

Ploeg : Eyckens, Blockx, Schepmans (67′ Vanderheyden), Deferm, Puttenaers, Mendez-Fernandez, Vanwelckenhuyzen (22′ Vaes), Vanhoudt, Colin, Willems (55′ Soetaerts), Giliisen
Doelpunten : 20′ Willems 1-0, 65′ Gilissen 2-0, 75′ Op De Locht 2-1, 80′ Weeghmans 2-2
Gele kaart : Eyckens