Een paar weken geleden communiceerden we over onze bouwplannen voor een nieuwe kantine en over de tijdslijn die we voor ogen hadden. Het zal jullie ongetwijfeld zijn opgevallen dat er ondertussen weinig gebeurd is. Normaal gezien hadden we rond deze tijd al gestart moeten zijn met de bouw van de nieuwe kantine. De reden voor dit uitstel is dat er beroep is aangetekend tegen de beslissing van de stad om ons een bouwvergunning te geven. Na afloop van deze beroepstermijn hebben we ondertussen samengezeten met de stad en we hebben bekeken hoe we de bezwaren die in dit beroep geuit werden, kunnen tegemoet komen. De conclusie is dat het niet realistisch is om nog dit tussenseizoen de nieuwe kantine te bouwen. Maar anderzijds blijven we ervan overtuigd dat dit slechts uitstel is. We werken volop aan een nieuwe bouwaanvraag die rekening houdt met de bezwaren en we verwachten dan ook dat we het komende tussenseizoen effectief kunnen starten met de langverwachte bouw van onze nieuwe kantine.