Met het eerste septemberweekend achter de rug zijn de voetbalcompetities voor iedereen weer begonnen. De trainingen zijn al enkele weken opgestart en wij zien met blijdschap het enthousiasme dat dit teweegbrengt bij onze spelers. Na de corona perikelen van de voorbije jaren, hopen wij dit keer een rimpelloos seizoen te kunnen afwerken.

Echter, koken kost geld en daarom is de tijd weer daar om de lidgelden op te vragen.  Hoewel wij de laatste jaren veel inkomsten zijn misgelopen door de corona pandemie, wensen  wij als bestuur een extra inspanning te doen om in deze economisch dure tijden de tarieven zo sociaal mogelijk te houden.

De lidgelden zullen daarom NIET stijgen voor het seizoen 2022 -2023 en behouden blijven op het niveau van vorig seizoen (in tegenstelling tot vele andere clubs, waar de kosten wel aanzienlijk oplopen).

Meer informatie vind je in deze brief.