Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op dinsdag 28 december een klusdag.  We plannen de volgende activiteiten.

  • Onderhoud van het B-terrein (egaliseren en slepen)
  • Algemeen onderhoud kantine
  • Grondige poetsbeurt voor de kleedkamers
  • Onkruid verwijderen
  • Doeltjes nakijken en herstellen waar nodig
  • Wedstrijdtenues en tassen ordenen en labellen
  • Dugouts opknappen

Voor elk wat wils dus.  We beginnen eraan om 9u en we stoppen ten laatste om 16u.  Het is ook niet nodig om de hele tijd te komen helpen.  Heb je een uurtje tijd, dan is dat ook al fijn.  Voor degenen die er ‘s middags zijn, zorgen we voor frietjes.

Als je zin hebt om mee te helpen, laat dit dan aub weten via jeugd@kmdhalen.be en geef aan wanneer je zou komen.  Dan hebben we een idee met hoeveel personen we zijn en kunnen we het werk efficiënt verdelen.