Eerder kondigden we al aan dat we vanaf dit seizoen een samenwerking hebben met V. Loksbergen en E. Zelem voor wat betreft de jeugdwerking. Dat betekent dat jeugdspelers van elk van de clubs mogen uitkomen voor jeugdteams van de andere clubs in de samenwerking. Voor de eerste seizoenshelft betekent dit dat de spelers van de leeftijden U7 en U8 die aangesloten zijn bij V. Loksbergen zullen meespelen en meetrainen bij KMD Halen. Op het einde van dit jaar (dus halverwege het seizoen) herbekijken de clubs deze regeling in functie van het aantal spelers dat op dat moment aangesloten is. Ook bij onze U6, U21 en misschien bij onze U15 spelen enkele spelers van Loksbergen mee.

De jeugdwerking van V. Loksbergen is in opstart en op deze manier ondersteunen wij het gemeenschappelijke doel van de gezamenlijke jeugdwerking om alle jongeren in de stad Halen toe te laten voetbalplezier in eigen gemeente te beleven.

Met de hele club ontvangen we deze spelers met open armen en wensen we hen samen met hun ploegmakkers veel voetbalplezier.