Zoals jullie waarschijnlijk gehoord hebben, geeft de veiligheidsraad groen licht om vanaf maandag 18 mei terug trainingen te organiseren in de open lucht. Maar dat kan natuurlijk alleen mits het naleven van een aantal strikte voorwaarden om de gezondheid van de spelers, trainers en hun familie te garanderen. Hier vinden jullie de voorwaarden zoals die zijn opgesteld door de voetbalbond.

Wij hebben dit bekeken binnen het jeugdbestuur en wij zijn tot het besluit gekomen dat het organiseren van zinvolle en plezierige trainingen op deze manier helaas niet mogelijk is. Daarnaast kunnen we de verantwoordelijkheid voor de social distancing niet bij onze trainers leggen. Daarom hebben we dus besloten om dit seizoen geen trainingen meer te organiseren.

Om deze lange periode zonder wedstrijden optimaal te benutten hebben we de terreinen al een tijdje terug opnieuw ingezaaid zodat we het volgende seizoen in de beste omstandigheden kunnen beginnen. We hopen dat er binnenkort goed nieuws komt in verband met zomerkampen zodat we jullie kunnen verwelkomen voor ons voetbalkamp van 27 tot 31 juli.

Tenslotte willen we er jullie nog eens aan herinneren dat jullie de club via Trooper kunnen steunen zonder dat het je een euro kost. Het is namelijk niet alleen sportief, maar ook financieel een zwaar seizoen voor de club. Door de afgelasting van onze restaurantdagen en ons jeugdtornooi missen we immers onze twee belangrijkste activiteiten van het seizoen.